COLŢARE WRAP AROUND
Coţare pentru obiecte rotunde

Colţarul WA ( Wrap Around) este special creat pentru role, mese rotunde sau alte obiecte rotunde ori neregulate. Datorită numeroaselor opţiuni de mărime şi calitate, se pot găsi soluţii optime atât pentru industria grea cât şi pentru aplicaţiile uşoare.

WA au valori de rezistenţă ridicate
rezistenţa se obţine datorită utilizării unei materii prime foarte bune şi nu datorită grosimii colţarului – un colţar mai subţire este mai uşor de utilizat şi manipulat
structura poate fi oricând optimizată pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor amabalajului de produs
WA poate fi reciclat – este 100% produs din carton solid
datorită structurii de bună calitate, poate fi folosit de mai multe ori

Industria Mobilei produce obiecte delicate cu forme şi dimensiuni foarte variate. Fără WA , ei ar avea probleme mari în găsirea unei protecţii effective (ex.: mesele rotunde).

Producătorii de hârtie şi plastic în rolă au reuşit să reducă stricăciunile din timpul transportului protejând capetele produselor cu colţare compacte WA.

Industria Oţelului şi-a schimbat de asemenea modalitatea de ambalare:

Produse similare: soluţii de ambalare complete pentru colile de oţel, colile si rolele de hârtie
Calităţi
Bio
- suprafaţa: albă sau natur
HS (Heat-sealed = laminat la cald) – Se produce doar în Finlanda
- suprafaţa: albă, natur sau aluminiu
- rezistent la umiditate

PROTEJÂND ROLELE

Industria oţelului şi-a schimbat modalitatea de ambalare de la protecţia de oţel la cea cu colţare din carton WA. Cartonul este unul mai uşor de utilizat şi manipulat şi acest tip de ambalaj s-a dovedit a fi foarte potrivit pentru cerinţele acestei industrii în mai multe feluri. Sufitech prin Eltete poate oferi multe referinţe despre companiile care folosesc colţare WA