PICIOARE DE PALET – PALLET RUNNER – PALLRUN

Ce este PallRun® ?

Un PallRun este un picior de palet din carton solid 100% reciclabil care înlocuieşte picioarele de palet/paleţi de lemn sau alte tipuri de picioare de palet/paleţi atunci când este posibil. Este o combinaţie de carton solid compact (Profile U) şi elemente de stabilizare (cilindrii de carton). Suprafaţa Profilelor U este întărită de Kraft liner-ul rezistent la rupere în stare umedă care-i conferă rezistenţă mare la umiditate. PallRun-ul nu are nevoide de
tratament precum lemnul.

Dimensiuni standard :
Înălţime…………………………………100 sau 60 mm
Lăţime…………………………….……………..90 mm
Lungime…150, 190, 600, 800, 1000 şi 1200 mm

4001.gifPallRun®-ul poate fi furnizat şi cu suprafaţă autoadezivă pentru o asamblare mai uşoară.
Dimensiunile standard sunt concepute pentru încărcături cu greutăţi medii şi ridicate. Testele au dovedit că PallRun-ul poate suporta greutăţi statice de până la 10.000 kg fără să cedeze pe un palet de dimensiuni standard.

Opţiuni: Sunt multe variante de a folosi PallRun-ul. De fapt ei pot fi folosiţi oriunde se cere o paletizare modernă. Foarte important este faptul că PallRun-ul este reciclabil.
În scopul de a găsi varianta corectă şi/sau combinaţia pentru top în cazul unui Palet de carton (colţare, carton plat, carton ondulat, carton tip fagure sau doar PallRun), vă rugăm să ne contactaţi pentru asistenţă. Apelând la knwon-how-ul nostru, împreună putem oferi cele
mai bune servicii pentru clienţi.

Cine sunt potenţialii utilizatori? O ramură majoră de utilizatori finali este industria de larg consum şi alimentară. În zilele noastre display-urile din magazine trebuie să fie 100% reciclabile în scopul de a ajuta supermarket-urile să recicleze uşor materialele de amabalat. PallRun-ul este de asemenea igienic şi deci bine acceptat. PallRun-urile lipite direct sub display-urile de prezentare pot fi văzute în număr din ce în ce mai mare în supermarket-uri.
La ora actuală, PallRun-urile sunt folosite şi de furnizorii de ambalaje pentru industria electrică (utilizaţi în combinaţie cu amabalajele din carton ondulat heavy duty). Chiar şi industria hârtiei foloseşte Picioare de Palet sub role.

Aceste produse duc la reduceri enorme de costuri atunci când livrarea se face pe calea aerului.
Când se înlocuieşte un palet de lemn, diferenţa de greutate este considerabilă.
Transportul aerian este o variantă de transport ce se utilizează din ce în ce mai mult în multe industrii.